Archiv novinek - 2013/1

  • Prodej laminátových zásobníků a sil
    31 Října 2013 Kategorie Obchod

    Laminátové zásobníky a sila

    Firma Morkus Morava s.r.o. zahájila prodej laminátových zásobníků pro zemědělství a průmysl. Tyto laminátové zásobníky jsou určené pro skladování různých druhů materiálů, jako je obilí, krmiva, mouky, potravinářské průmyslové kapaliny, prášky nebo granule, cukry, chemikálie a hnojiva, minerály, atd. Nabízené zásobníky se vyznačují absolutní nepropustností a mimořádnou pevností konstrukce. Naše laminátové zásobníky jsou zdravotně nezádné, použité materiály plně zajišťují odolnost vůči UV záření, jsou odolné vůči všem povětrnostním vlivům, mají vysokou mechanickou pevnost, dobře tepelně izolují a jsou odolné vůči vnitřní vlhkosti siláže. Maximální pevnost a odolnost vůči kroucení při penumatickém plnění je zajištěna pomocí dvoubodového uchycení. Vnitřní stěny zásobníků jsou opatřeny speciálním anti-adhézním nátěrem který ve vlhkých měsících zabraňuje ulpění skladovaného materiálu na stěnách. Sklolamintové zásobníky jsou opatřeny výstupními žebříky a potrubím.

    Další volitelné příslušenství je obsaženo v přiloženém katalogu.
    Katalog ke stažení naleznete ZDE

  • Prodej kalových čerpadel a míchadel
    11 Září 2013 Kategorie Obchod Odkaz na Fotogalerii

    Kalové čerpadla a míchadla na kejdu a močůvku

    Zahájení prodeje strojů a zařízení pro potřeby kejdového hospodářství a ostatních zařízení kde je nutná homogenizace a čerpání kejdy a kalů. Nabízíme stacionární míchadla a kalové čerpadla tradičního čského výrobce STS Prachatice. V naší nabídce naleznete celý výrobní program tohoto výrobce míchadele a kalových čerpadel pro nádrže na kejdu a močůvku. Kalová čerpadla typu MIX jsou určena k čerpání kejdy, kalů a znečištěných kapalin. Je možné je použít k čerpání z přečerpávacích jímek do skladovacích nadzemních zásobníků, k vyskladňování do mobilních prostředků nebo přímo k aplikaci na pozemky přilehlé k nádrži. Sériově jsou vybavena mixovací tryskou, která je mechanicky ovládaná v horizontálním směru.

    V přiložené fotogalerii naleznete fotografie našich referenčních staveb kde jsou namontovány míchadla nebo kalová čerpadla STS Prachatice.
    Katalogy ke stažení naleznete ZDE

  • Výstavba smaltovaných nádrží Loučany
    03 Srpna 2013 Kategorie Stavby

    Nádrže pro mléčnou farmu Loučany

    V červnu 2013 byla zahájena výstavba dvou smaltovaných nádrží pro mléčnou farmu v Loučanech. Jednalo se o dodávku a montáž dvou kusů nádrží na močůvku z renovovaných plechů včetně dodávky spojovacího a těsnící materiálu. Součástí výstavby nádrží byly i stavební práce na opravě a úpravě původních betonových základů a nájezdné rampy pro nákladní automobily. Naše firma zajišťovala i dodávku a montáž plnícího, vyskladňovacího potrubí, vrtulových míchadel a kalových čerpadel včetně kompletní elektroinstalace. Nádrže byly předány k užívání 3.8. 2013

Akční nabídky